Mange års erfaring

Vi garanterer solidt håndværk

Høj kvalitet

Vi udfører altid arbejde vi er stolt af

Færdig til tiden

Vi overholder betingelser og leveringstider

Søren Andersen
Byggeformand - Eurodan Huse

Vi trækker ofte på Højbjerg murerforretning til vores serviceopgaver og småudskiftninger. Jeg har kun positive oplevelser med virksomheden, der leverer professionelt arbejde og overholder de indgåede aftaler hver gang. Vi ønsker at fortsætte det gode samarbejde også fremover.

 

Bent Werner
Byggeformand - Byggeselskabet Olav De Linde

Højbjerg Murerforretning har hjulpet os med adskillige opgaver. Jeg er meget tilfreds med afleveringen af det bestilte murerarbejde, samt serviceniveauet generelt.

 

Johhny Andreasen
Direktør - Ejendomsaktieselskabet Profecto

Højbjerg Murerforretning v/Flemming Nielsen har gennem en lang renoveringsperiode udført et omfattende og varieret murerarbejde på ejendommen Wullfs Palæ, Havnegade 6 i Århus.

Vi har været meget tilfreds med samarbejdet, der har været præget af både kvalitet og højt serviceniveau.

 

Finn Madsen, Højbjerg

Jeg er vældig tilfreds med min restaurerede havemur. Arbejdet er smukt og omhyggeligt udført, et førsteklasses murerarbejde uden sjusk og nemme løsninger.

 

Claus Barrett Chrstiansen, Åbyhøj

I forbindelse med totalrenoveringen af vores hjem i Åbyhøj har vi benyttet Højbjerg murerforretning som murer og sparringspartner. Jeg må erklærer mig meget tilfreds med det færdige resultat.

 

Jane og John Jøhnke, Odder

Vi blev anbefalet at anvende Højbjerg Murerforretning til opførelsen af vor havemur, og vi må sige, at det var et godt valg. Ikke alene er arbejdet udført med stor professionalisme, håndværk til mindste detalje. Vi fik flere tilbud, bl.a. fra vor bygherre i det nybyggeri vi lige er flyttet ind i, og vi har lavet en samlet besparelse på over 25% i forhold til deres tilbud, sammenholdt med de faktiske udgifter, der ved Højbjerg Murerforretnings entreprise. Vi kan varmt anbefale Højbjerg Murerforretning til andre interesserede. Kik forbi ved lejlighed og få ved selvsyn et indblik i det udførte arbejde (Tingsteds Ager 16).

 

Claus Fink Jepsen, Søften

Tak for udført arbejde.

Generelt set har jeg været tilfreds med dit arbejde. Frem for alt var det et godt og billigt tilbud. Prisen er vi bestemt tilfredse med.

 

Jørgen og Helle Smed, Silkeborg

Vi har med stor tilfredshed fået udført murerarbejde af Højbjerg murerforretning. Vi har oplevet en åben og ærlig dialog om arbejdet, resultatet er fuldstændig fejlfrit og udført til den aftalte tid. Prisen var derudover helt rigtig. Vi kan derfor varmt anbefale Højbjerg Murerforretning til andre.

 

Jesper Sander, Mårslet

Jeg er meget tilfreds med dit arbejde.

 

Henrik og Eva Andersen, Højbjerg

- Når kontakten er etableret forløber alle aftaler planmæssigt.

- Der er god projektindlevelse og gode idéer kommer på bordet.

- De aftalte opgaver bliver udført til tiden og til fuld tilfredshed.

- Prismæssigt er der ingen slinger i valsen og ingen skjulte omkostninger.

- Alt i alt god sparing og godt arbejde til tiden.

 

Lone og Jens Krause-Jensen, Risskov

Vi har benyttet Højbjerg Murerforretning i forbindelse med opførelsen af en tilbygning på 70 m2. Vi må sige, at samarbejdet i høj grad har været positivt. Firmaet har fra starten været fleksibelt i udarbejdelsen af en aftale omhandlende helheder og detaljer i projektet, ligesom der også har været udvist fleksibilitet med hensyn til justeringer under selve byggeforløbet. Firmaet har kunnet og villet holde de indgåede aftaler både af fysisk og økonomisk art, hvilket har gjort det til en god samarbejdspartner. I forhold til kvaliteten af det udførte arbejde vil jeg som håndværker sige, at det både fremstår byggeteknisk godt og visuelt meget flot. Vi kan konstatere, at vi her lige før projektets afslutning kan betegne firmaet som kvalitetsbevidst og pålideligt.

 

Jette klitgaard og Carsten Knudsen, Egå

Vi har netop fået en mur lavet/repereret af Flemming, Højbjerg Murerfirma, det er så flot og sirligt arbejde, det har været en fornøjelse at se en håndværker arbejde så roligt og være så imødekommende på spørgsmål under hele arbejdet. Vi vil meget gerne bruge firmaet igen, og hermed meget gerne anbefale det til andre.

Kontakt os


Højbjerg Murerforretning
Neptunvej 6
8270 Højbjerg

(+45) 20 23 73 44
hojbjergmurer@gmail.com

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.